Om oss

Det startet med 365 løbefjes på han ene i 2018, og fortsatte med 365 treningsøkter på han andre i 2019. 2020 ble gjennomført sammen med 50 gale mennesker. Nå kjører vi på sammen med en god gjeng på 2021.

Vi klarte det. Da kan alle andre også klare det. Vi trengte det, og mange andre trenger det også. Du trenger ikke ha et mål med dette annet enn å få til en liten treningsøkt hver dag. Vi er veldig overbevist om at det hjelper. Vi har ikke en lang rekke med gode tips og ting, men vi fant vår måte å trene på. Alle er forskjellige og alle kan gjøre det på sin måte.

Vi håper du blir med og vi håper du finner den samme gleden vi til slutt fant i dette.

Noen liker å la "hele verden" følge med i sosiale medier, men her inne på websiden kan du bygge opp din egen lille "dagbok" med bilde og en kommentar. Da får du en fin samling utover året og ikke minst når vi kommer til 31/12.

Informasjon og tips som vi liker til hjelp ved øktene dine: helsenorge.no/trening-og-fysisk-aktivitet

Gøyt.

/Morten og Bernt Dag

Morten på Instagram og på Facebook  
Bernt Dag på Instagram og på Facebook

– Hører gjerne fra deg på post@365challenge.no om dere har noen innspill eller kommentarer eller tips.


Takk til lillebror (Kristian Ravnevand) for glimrende hjelp med websiden - takken var jo at du må være med på utfordringen, men det gikk jo veldig fint :-)

Personvernerklæring Personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger som brukes når du besøker våre nettsider eller på annen måte samhandler med oss. Mer info